Peringatan


Assalamualaikum
Salam sayang.
Salam bahagia.
Salam beribu kali salam.
Salam Satu Malaysia.

Banyak salam sudah dihulur.
Sekarang meh aku nak story sikit punye pun..

Kandungan blog ini tidak dicopy dari mana-2 bahagian. Jika ada kesamaan, mungkin sumber yang aku ambil adalah datangnya dari situ.
Aku benci plagiarism. Tapi kalau dah kusut sangat copy sikit je (yg point je) tapi elaboration aku buat sendiri. 
Aku menulis mengikut mood aku time tu. And mengikut idea aku yang tercurah di ladang gandum sewaktu itu. Maka jika ada yang tidak suka boleh kirim e-mail kepada saya
aurora_ungu@yahoo.com
Kalau rasa mcm kandungan blog menyampahkan, tak perlu segan silu untuk beri komen. Mungkin boleh diperbaiki. *ayat bajet retiss kan*
Blog aku adalah terapi untuk jiwa aku, jadi kalau ada kandungan blog yang korang tak suka. Maafkan aku.
Blog ini juga tempat aku meluahkan segala rasa. Jadi kalau time tu aku rasa tak puas hati, maaf kalau ada bahasa kasar yang tidak dibenarkan dalam Lembaga Peperiksaan Malaysia.
** kalau ada mana-2 kandungan yang menarik perhatian. Boleh di share, tapi tak perlulah sampai nak copy paste sebijik-2 kann??? hahaha

***Kau memang perasan retisss jahhhh~ -berkata kepada diri sendiri-

sekian. 

Wassalam..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...