Friday, August 21, 2015

Nak tapi tak nak. Tapi Nak. Tapi Malas

Yep,
sepertimana tajuk post kali ini... Itulah yang aku rasakan bila nak menulis entry ni. Kah!

Oke chalo betteh! Bye.






Mintak ampun dan maaf sebab dah bazirkan masa korang yang baca entry ni. Haha! Sorry bebeh.
Ciao.









Thursday, May 28, 2015

Datang sini nak buat pengumuman

Bismillah
Assalamualaikum


Tak sangka blog ini masih ada pembacanya walaupun tak di-komen. Well..saya tak kisah pun. Terima kash kerana masih sudi singgah ke blog yang hina dan dina ini. Ouh!

Datang sini singgah buat post sekejap.

Nak bagitahu....

Saya ada blog baru. Actually dah lama sebab blog tu di-private-kan dulu tapi sekarang sudah public. Kepada followers blog ni, boleh lah follow sekali blog saya yang satu lagi.
ANGKARA HATI namanya.

Blog tu lebih matang. Mood blog tu pun agak dark and gloomy. meh le jenguk kejap. Kalau tak minat, takpe. Heee. Tak kisah pun. Saya dalam proses meng-organize entry. Mana-mana yang childish, bakal dilupuskan. Mana-mana yang agak serius dan gloomy dan epik masuk kat blog sebelah.


Sekian.

Terima kasih sekali lagi kepada semua yang sudi baca blog ni walaupun dah lama tak up entry baru. Rasa terharu bila tengok stats masih berjalan. sobs.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...