Tuesday, June 18, 2013

Apa jadi?

Tak tahu apa masalah blogger.com
semua gambar dalam blog aku satu pun tak boleh buka, tak display langsung pun.
Malas aku nak melayan. Lantak kau lah.
Ada hal yang lebih penting yang perlu aku fikir dalam-2.

Contohnya hal diri aku yang tak balik-2 lagi dari alam fantasi.

"Hoi! Baliklah! kau dah plan macam-2 untuk gap seminggu ney, takkan nak blah tinggal aku sorang, terkontang kanting mengadap nota-2 yang tak ada daya aku nak memahamkannya ni!."

bermonolog sendiri yang hampir saja buat aku luahkannya guna mulut zahir.








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...