Tuesday, June 26, 2012

Serabai bila masing-masing berlagak cool

Bismillah..
Assalamualaikum.

    Serabai okeyh. Kelakar pun ada. Masing-2 nak berlagak cool. Percayalah, masing-2 tengah berperang dengan perasaan. Perasaan rindu. Like seriously, percayalah. Buat-2 cool yang memang tak cool. Akhirnya sakit sendiri. Tak tahan. Komfem.

    Tapi nasib baiklah kami warga yang mempuanyai ketahanan yang kuat. And sangat cool. Setakat tahan rindu tu takde hal sangat. Tapi paling serabai bila, setiap masa setiap detik gi jengah-2 handphone. Jenguk-2 balik message-2 lama lepastu senyum-2 sorang-2. Kau nampak effect buat-2 cool? Nampak? Serabai sangat.

Tolong lempang muka aku.

    Tapi, macam biasa aku yang menang dalam competition menahan rindu or menahan diri daripada menghantar pesanan ringkas. *gelak bangga gila* tapi itupun nak give up sebenarnya. Tapi dek kerana pride yang terlalu tinggi untuk dijatuhkan. Aku tahan lagi walaupun kena berendam dalam air mata. *yg ney tipu.* Sakit weyh. Sakit. Ney first time aku rasa macam tu. Patutlah serabai gila.

    Okelah, disebabkan aku takde kerja nak buat. So aku pun postla entry yang ntah apa-2 macam ney. Just nak bagitahu, jangan jadi serabai macam kami. Buat-2 cool memang tak cool melainkan kau semua memang cool. Cool pon tak best gak, tak happening, Tapi kalau cool yang serabai macam ney, komfem berdekah gila kalau diingat balik.



Ouh sudahlah dengan entry syahdu-dalam-hati-ada-taman tak kena tempat macam ney. =D


sekian.



P/s : gugurls semua! bila kita nak hangout ney?? jom buat kek sesama..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...