Monday, November 14, 2011

Tiada Wang Yang Terbang

Assalamualaikum.
Hai korang.
Dahsyat tak hari ney sampai dua kali entry aku. Mengarut sangat. Drama~ (kate abg shazzuwan)

Malam ney, duit tak dihulur ke tangan rakus peniaga.
Tak juga digulung kecil-2 dan disimpan dibawah katil..
Duit tu masih tetap di dalam rumahnya.
Ya. Home sweet home kata duit itu.

Aku yang sesungguhnya lapar gila.
Harus menelan makanan yang ada dalam bilik ney.
Yang terutama tentulah MEGGI.
Ya. Meggi yang entah kali ke berapa aku makan selama aku hidup kat dunia fana ney.
Disebabkan sudah terlalu biasa.
Jadi sebiji-2 aku telan hampir tidak dikunyah meggi tu.
Betul. seketul-2 masuk melalui oesophagus aku dan terus ke perut.
Perh. entah apa jadi najis aku esoknye. Aku pown tak tau.
Mungkin perut dan small intestine aku pown tak dapat nak hadam meggi tu.
Dah bosan mungkin.
Asyik nampak makhluk same je yang mendatang.

Oke la. Meggi dah habis. Nesvita juga begitu. Biology Of Organism sudah memanggil dari tadi. Buat telinga aku sakit. Tension sebab malam ney aku blurr sangat.
Hasilnya, entry inilah. Untuk mengisi masa, dan memberi peluang pada minda aku yang dari tadi dok membebel tak habis-2 kalah mak aku. Sekarang, masa kau dah habis.

Sekian.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...