Friday, October 14, 2011

Membe Gua Pakai Kain Batik

Assalamualaikum.
Selamat sejahtera (hello)
Hai readers.
___________________________________________________________________________
Eik! Asal tetibe aku nak men gua-2 plak?
Hahahaha saje je.. ney tanda mood gua terlampau excited. Excited nak tulis entry smpai 2 entry gua buat dalam masa beberapa jam. Gile!

Bukan nak kata apa.

Gua tengah lepak-2 kat bilik membe gua (langkah-2 untuk mengatasi masalah INI) lepak punye lepak punye lepak. memang hilang sket la ketensionan gua sebab lonely. Diulang LONELY! hahahaha
Lepastu dia boleh bukak gua punye blog, baca gelak-2 padahal tak lawak. Tapi dia kata dia gelak sebab sejak akhir-2 ney gua punye entry asyik cerita pasal ke'LONELY'an gua je. ngahahah asal gua baru perasan aek? Mungkin sebab gua menulis ikut apa rase gua kowt tu yg tak perasan ape yang gua tulis.

Oke skip terus main point.

Alkisah membe gua nak pergi ambik air R.O uoollsss paham tak air R.O tu ape? meh nenek bagitau >> Reverse Osmosis water <<< keyh. Bagus jangan lupa sebut tu ikot makhraj huruf sekali. keh3
Dia kata dia takde seluar sebab belum basuh lagi. Jadi dia terpaksa la pakai kain batik dia tu. Dah beberapa kali dia tanya gua, "oke ke tak" dan dah beberapa kali jugak dia kata, "malulah.."

Smpai di bawah dia boleh berlari comel-2 ikot aku takot orang nampak. Malu katenye.
Adeyh. Malu, tapi lalu juge ditengah-2 alam. Takpela Azi.. Ikot mu. hahahah
Gua hanya mampu gelak. Yes. Gua rasa nak gelak terbahak-2 tengok dia pakai kain batik. Ngahaha. Lau dia tau gua buat entry sal dia..mampuih gua..
Gua gelak bukan sebab gua nak ejek dia tapi sebab gua rasa geli hati.
Kenapa gua geli hati? Ntahla siapa yang wat hati aku geli-2 tah.
Apsal lu tnye soklan gitu!? hahaha.
Geli nokkksss!

Okeyhla bebeh. Gua sebenarnye dah malas ney. Gua nak balik bilik. Nak buat kerja gua yang tertangguh akibat boring melampau. Gua buat entry ney pown pakai laptop membe gua yang pakai kain batik tu.
Hahaha baik punye. Cerita pasal membe pakai kain batik through her lappy jugee..
Ini kes makan kawan ke? 
Gua tak pasti.
Oke gua chow!

Sekian.
Gua merepek malam ney.


p/s : sentap dan tersentak dia kata aku slalu cerita sdey.. hahah tak perasan la makcik.
       perasan tak entry aku kali ney alignment kat tengah? kalau perasan lu orang smua memang peka.               
       ngahaha. takde kene mengena.

3 comments:

azi saje! said...

meh aku nak lontar peluru kat kau.. patut tak bg aku tgok.. ceh.. entry pasal aku.. huuu.. feel gler pkai kain btik..bese lah..ponpuan melayu terakhir(1st tyme pakai) hahaa

NadellaZahare said...

hohohoi ehem ehem itu kain batik aku, dia cukai dari loker aku haha

Anonymous said...

Hello, There's no doubt that your site could be having browser compatibility problems.
When I take a look at your web site in Safari, it looks fine but when opening in IE, it
has some overlapping issues. I simply wanted to give you
a quick heads up! Apart from that, fantastic website!

Review my weblog produsen batik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...