Sunday, September 11, 2011

Minggu Haluan Siswa 2011/2012

Assalamualaikum,
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
orait, hari tu aku ad citeer pasal orientasi sket an...kali ney nak story banyak sket. Tapi nampaknye akan memboringkan sebab tiada gmbar dapat diselitkan.. mengapakah??? ouh, kerana sya tidak sempat untuk men'snap gmbar. bukan itu sahaja malah tak bawa camera skali time orientasi. demm! kalau tak bwk camera bukan je tak sempat, memang taklah! gamba ade ney ppown atas ehsan page MHS

Yeah tu dia.. semangat tak aku? siap like page MHS11/12 pewww.. and hari ney je, aku da add beberapa orang PM kk12.. hahaha memang penuh semangat. Bukan ape beb, kenangan weyh.. nanti dah tua beranak-pinak bole story mory ngan ank cucu cicit aku nt.

sudah Aimi, cukup lah intro kau tu. Okee, begini. Aku cuma nak crita, peengalaman paling best kat MHS11/12 tu ialah team aku dapat johan dlm nasyid antara KK. Best uuuu!!! Hahahaha aku rse sgt teruja akhirnya dpt meenyumbang utk KK aku time orientasi ney.. At least aku dpt kenal ramai orang. ngahaha actually takde la rami pown.. Sbb almost all budak nasyid yg pompuan keyh satu floor ngn aku.. wahahahahaha tak sangke langsung. dr situ kami jadi rapat. Kan best gituu... Oke, peranan dan tugas aku dlm team nasyid itu ialah. MENYANYIKAN LAGU NASYID. maaf atas kekurangan asaman itu.

Aku diberi tugas untuk menyanyi menggunakan suara soprano.. gile tak gile la an.. hahah jenuh aku nak nyanyi. p Alhamdulillah aku dapat buat dgn jayanya.. Solo, ditugaskan kepada Faz, dan Aliff. Kami nyanyi lgu Ummah gemilang. Actually aku lupa tajuk dia.. tapi aku bagi yang lebih kurang jela.. Hahaha ups jgn marah abg paan, kak faz, kak bib, kak syida.. keh3

Bila dah menang tu mestila kena buat peersembahan an? So, kami ditugaskan pula untuk buat persembahan di DTC (Dewan Tunku Canselor) utk majlis penutup.. So, inilah dia..

yeah tu dia Faz dan Aliff

meriahkan baju kami??? pink hijau. menarik utk prsembahan.. =) 

last but not least....
like seriously, tengok muke aku.. Nampak? kau ingat senang nak buat suara soprano????

hahahahahahaha.. 
sudahlah.. Aimi. enough smpai sini jelaa..

Di kesempatan ini, aku nak ucapkan terima kasih banyak-2 pada Abg Paan, K.Faz, K.Syida dan K.Bib sebab banyak aja kitorang menyanyi.. Dan sabar dengan ktorang keyh.. thanks a lot.. Kemenangan kitorang adalh hasil usaha kita bersama.. Cewah tacing lak aku an... =) 
Love you all so demm much! muaxxxhh. *ups, utk wanita shaja* =P

Ini je kowt yang aku nak story sbb ini je yang paling menambat hati, dan tersimpan rapi dalam ingatan aku nanti... komfem! yang len tu pown same.. cuma tak sekukuh ini.. wah! jiwang sudaaaa.. okelah sebelum aku jiwang lagi dan membuatkan korang nak muntah. I'd better stop now.

Thanks for those who reading this blog.
Thanks for those who following me.
Thanks for those who support me.
Thanks for those who makes me smile always..


1 comment:

azi saje! said...

saya nak komen! hehehhehe.... ;) pic aku.... hehhee... best gler menang! sumpah aku ingat lagi tyme dia announce kk12 mng..peh sumpah best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...