Wednesday, August 24, 2011

Photo Editing Contest By Eien Razak & Dayah Jelita.

Assalamualaikum kawan-2 semua,,
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wah.. dalam mase beberapa jam je da berapa entry aku.. keh3. Ini semua gara-2 boring terlampau dan kekeringan idea tahap gurun sahara. Jadi untuk mengembalikan mood aku, so aku join la satu contest ney.. Anjuran Cik Eien Razak & Cik Dayah Jelita.. menarik contest ney. Hehehehe. Hadiah dia pown menarik kaww!


Baiklah tanpa membuang masa.. jeng jeng jeng!! Ups belum lagi. Nak bagitahu gambar ney gambar beramai-2 iaitu gambar kelas HAYAT 32 masa Annual Dinner tok pelajar KMJ..
So, ini lah gambarnye..
Sebelum
<< klik untuk membesar >>

lihat ke bawah....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Selepas
<< klik untuk membesar >>

banyak gambar yang aku dah edit, tapi aku pilih gambar ney sebab...
saje nak imbas kembali kenangan di KMJ dulu..

kepada member blog bertuah anda di tag... =)


So, kepada kengkawan semua, meh la join skali. Boleh menunjukkan keterer' an korang mengedit gamba. Aku pown takde la power sgt pown.. edit ala kanak-2 baru belajar je..

Kalau nak join skali boleh klik pada nama penganjur.. oke?

Sekian cau! Salam.

13 comments:

DaYaH JeLitA said...

thanks ya sebab sudi join^^

Dunia Cik Maia said...

@DaYaH JeLitA u're welcome.. =)

Lynn said...

Gudluck dear..^_^

Ninie said...

Comel...kenangn terindah neh. Kita dh follow awk...follow kiter jugak ekk!

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com

Nana (phoged) said...

gd luck!! (^_^)

Oppa Kudin Nz said...

good luck!! ^^

Cik Non said...

Zapp!! tngok gambar tu je dh kenal dataran kt kmj..hehe

btw, nice editing..

Dunia Cik Maia said...

@Cik Non yeah tu dia!! betollah tu.. mmg dtaran kmj tercintun tuuu.. hehehe =D

Dunia Cik Maia said...

@Oppa Kudin Nz thanks =)

Dunia Cik Maia said...

@Nana (phoged) thanks =)

Dunia Cik Maia said...

@Ninie thanks da follow da =)

Dunia Cik Maia said...

@Lynnthanks =)

adamainaa.com said...

singgah dari blog penganjur. hehe. nice editing. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...