Wednesday, August 24, 2011

My First Giveaway


 Assalamualaikum,,
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Orait. I'm back! Saya sudah kembali berblog. Walaupun masih kekeringan idea untuk entry baru. So, untuk mengelakkan kurap malas nak berblog, so aku joinla satu giveaway ney.. Anjuran cik Zainab..
yeah tu dia.... bannernya..


<< klik untuk join sekaki >>

Sedar tak sedar, da lame hambo tak join giveaway ney. Bukan apa aku ney nak join rasa mcm tak layak la plak.. hahahahah *merendah diri amalan mulia kak..* Lagipun, tak pernah dapat pun.. takpe-2 tak kisah..

Tapi kali ney, aku rasa terpanggil pulak nak join.. Rasa macam ada yang memanggil-2 aku sepoi-2 bahasa tok join ney. And akku memang tersangat nak join.. SEBAB APA?

sebab hadiah giveaway nye.... menarik perhatian aku yang teramat..
Apa yang menarik perhatian aku?
Hadiah-2 tu adalah aksesori and kraf kristal dari SABAH kaww!!!
aku teringin nak gi SABAH SARAWAK. hahaha hajat tak kesampaian, tapi takpe dapat kraf dari SABAH pun dah oke der... kire konon cam ak dah pegi la.. hahaha tapi lau dpt peluang pegi memang aku nak la an..


Top up. Maaf ye tuan giveaway, saya copy gamba ney haaa..

yeah!! tu diaaa aksesori and kraf kristal dari SABAH... cantik beb! *lempang muka* 
So, saya war-2 kan kepada sesiapa yang nak join... meh klik banner kat atas..

And last but not least nak kongsi giveaway ney pada mereka :


yang telah di tag oleh saya...
=)


7 comments:

Zainab said...

Wahh..nice entry ^_^ insyaallah boleh menang..peserta pun tak ramai baru 4 orang. Sekiranya sehingga tarikh tutup penyertaan jumlah peserta still 4 orang automatic keempat-empat peserta menjadi pemenang...tungguuu!!!

Dunia Cik Maia said...

@Zainab =) sye menunggu dgn penuh setia ney.. hehehe thanks, takde la nice sgt pown.. byase je.. hopefully ramai yg join contest awkk.. =)

Miss Eunice said...

thanks for the tag..all the best darl! ^^

Atika Aula said...

tQ tag saya :)

deeyamorten said...

thanks tag deeya :)

nanti deeya free deeya join ye :D

Dunia Cik Maia said...

@Atika Aula same-2 =)

Dunia Cik Maia said...

@deeyamorten u're welcome! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...