Thursday, July 21, 2011

GLEE Fever

Assalamualaikum,
------------------------------------------------------------------------------------------------
Malaam ney just nak citer pasal fav citer aku, yaang memang aku tengok setiap minggu.
Oleh kerana aku dok Johor, so kat sini dapat teengok channel Singapore. hey, what channel that shows my fav drama??? Of course la it's CHANNEL 5

So, whats about GLEE neway???
 GLEE is a musical comedy-drama televesion series..
pasal GLEE CLUB.
dlm ney ade byk episod. Tapi yg paling aku suke pasal citer ney, is suara dowg yang mmg best giler!
And lagu yang dowg nyanyikan pown best gileerrrr..
Utk season yang kedua ney, pointnye just dowg nga berusaha utk masuk pertandingan peringkat regional. So, mcm2 la yang dowg kena hadapi. And bagi creator tok citer ney mmg genius dlm panjangkan and bagi cerita ney menarik. Macam episod best dlm ney.. hahaa
**siyes ak excited smpai nak review cter ney an?*
-derr,, takpe I understand-

So, korang kena tengok sbb cerita ney banyak jugak yang kite boleh belajar cth nye tok episod mlm ney, ak tengok. Pengajaran yang aku dapat :
Kita tak boleh takut untuk selamanya, kalau kita selalu takut susah untuk kita hadapi hidup yang kejam ney.
see! byk actually yg boleh kita dpt selain hiburan.
So, tengoklah


komfem BEST!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...