Tuesday, July 19, 2011

Crush!

Assalamualaaikum,
-----------------------------------------------------------------------------------------------



Owrite, hari ney Aimi nak story pasal my crush. Well, semua orang kate crush tu tak semestinya akan jadi kekasih kita. Haha, Aimi kan ade ramai crush taw! Well, crush aimi semua tu hansome-2 bergaya. aww! Dulu mase kecik-2 time umur 5thn, Aimi ad minat kat seorang budak ney taw. Umur dia mase tu 6thn, nak dijadikan cerita kan Aimi berebut budak tu dengan kawan Aimi *well, mase tu budak tu jela yang agak hansome kat tadika*
       Ade satu yang buat kitowg jeles mase tu, budak laki tu selalu main dengan sowang budak pompuan ney. Dowg men kejar-2 la, derrr~ menyampah! Jeles you know, jeles! But kisah crush tak habis kat situ, kan tadi Aimi kate Aimi siap berebut and gaduh ngan kawan Aimi yang minat kat budak tu jugak.
Budak P : A*** tu kite punye bukan awak =P
Aku : Ala apsal pulak, kite yang ckp dulu kite suka kat dia. Kite bagitau mak kite. *merajuk*
Budak P : eleyh, kite bagitau mak kite suruh tangkap awak. Mak kite polis tau.
Aku : **Diam** sedih tanpa berkata apa-2 bila dengar mak dia polis.
Hakhak! You know! Tak sangka we all akan gaduh mcm tu aww! Perasaan suka tu terus berbunga-2 gitu dalam hati I. Gelak gedik. Tapi akhirnya lenyap, setelah si dia habis tadika dan melangkah ke sekolah rendah. No more crush time tu. urghh!
       Then mse sekolah rendah, I've crush too, but hard to remember ryte now. Tak banyk kenagn sek rendah yang Aimi igt. Yelaaa, mse sek ren I tak se'best time korang kan..I kadang-2 sampai taknak ingat pown, then akhirnya tak igt jugak. Tapi ade someone yang I igt, mase kat sek agama *tapi I tak igt la name dia, I ingt muka dia je* Dia dudk kat grup sebelah grup aku. Dia baik mase tu, Aimi suka kat dia sebab dia pernah bagi Aimi daun yang dianyam and sgt cantik oke! I love it!
       Then, lepas dah lame tak jumpa sebab kalau sek agama nak nek darjah, kitowg akan tukar kelas. Name pon crush so temporary jela perasaan tu keyh! Masuk sek menengah pulak, mase form1 adelah abg tu mmg popular saat itu. Aimi pon minat la kat beliau yang bermuka kiut dan hansome bergaya tu, tapi kan....bila dah popular mestila ramai yang minat, oleh kerana ramai gile yang minat abg tu, Aimi pown dah taknak la nak minat-2 lagi banyak persaingan, lagipun belum tentu dapat kan. *mmg tak pown*
       Nek form2, I igt lagi mase tu Aimi dgn kawan-2 pergi rombongan ke Cameron Highlands dengan budak-2 lain, adela abg tu name N***** dia baik gila dgn Aimi. Sampai Aimi rase di awang-2an gituu.. Tapi an, jgn ingt Aimi ney takut tau. Aimi ney brani bagitau perasaan suka Aimi kat abg tu, tapi Aimi ckp la "Aimi tau kita tak mungkin bersama, walaupun abg takde perasaan cmtu takpe, tapi tak salahkan kalau Aimi luahkan je. Aimi tak harap apa-2 pown" waahh ayt, giler arh! Form 2 Aimi dah pndai wat ayt gituu taw!
       Form 3 my crush ialah, Ex ak sendiri, tapi malangnya dia dah berpunye masa tu. Lame gituu I kwn dgn dia form4 baru kitowg kapel. Mase tu, dia luahkan perasaan kat aku. Rupanya, dia pown same jgak ngan aku suke dah lama mse f.3 gak cume tak brani nak bgtau. Dan setelah 3bulan berkapel, kami ditakdirkan clash. Begitulah seterusnya, having crush seperti biasa.
       Tapi kannn, bila dah berumur ney, hak3 *baru 19 okeyh!* dah malas sudah mengalami crush selepas mengambil keputusan untuk berkawan dgn pakwe aku sebelum ney. nasib baik dia oke, hahaha. Sorry la syg yew, nak fikir pasal study je skg ney. *Gedik gile an Aimi ney, dah bercinta nak jadi kawan pulak.* -ala, apa salahnya. Kalau kawan takde ptos-2 maaa-
       Dan kini, Aimi masih meneruskan kehidupan tanpa crush. Wah! terer tak Aimi kawal perasaan! hikhik. **gelak tutup mulut** -derr~ memangla, you dok terperap dlm rumah, mane nak jumpe laki-2 hot!, setakat dalam TV you mimpu la Aimi-
       Okeyhlarh! sampai sini jela yew, Aimi dah penat nak tulis panjang-2 nanti jari Aimi bengkak-2 gituu. Kalau dah bengkak cmne nak tulis entry lagi an? Nanti kalau tak tulis entry, nanti ade yang rindu. *okeyh, yg ney sila MUNTAH* Ala, jgnla muntah-2 syg tak best laa.. *sila muntah lagi!!!*

okeyhla. adios!

~Maaf penggunaan Aimi@Maia untuk entry lebih gedik~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...