Friday, July 22, 2011

Aku Dan Baju Kurung

Assalamualaikum,
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ape ke hey dengan entry ak ney pasal baju kurung..? heheh takde la, disebabkan Miss Eunice
sudah menge'tag ku dlm satu contest exactly like my entry. Yup! Aku dan baju kurung.
**Wah kau cik maia maken aktif dgn contest bagai** -derr~ ak saje jew.. tak salah pown an?-
okeyh first contest ney cik Deeya yang anjurkan...

<<more info just click the banner above>>

Hurmm tiba-2 aku terfikir tentang my first baju kurung. hahah tak payah nak kelentong la an. Memang aku tak igt. rasenye mase kecik kowt, yela time raye mestila pakai baju kurung.

oke ney antara gmba aku memakai baju kurung yew..



Kenapa aku kate gambar berbaju kurung aku tu cun???
wahahahaha gelak sket.
First, aku kate gmbar tu cun sebab warna baju tu aku suke gilerrrrr!!!!!
Second, gamba aku cun sebab aku ney pndai buat muke... Try tengok muke ak tu, comel an aku wat muke sdeyh??? siap leyh wat-2 cm nages lagi (look into the eyes) hak3 **cepat muntah!!!** -haha aku saje puji diri sendiri sebab takde orang puji aku.. huahuahua!-Gamba ney di ambil oleh adik aku masa di kenduri kawen cousin aku kat Tengaroh. Tengah boring-2 aku pown buat la muke and dia snap!
Lagi satu sebab knape cun is my bracelet,, kah3! *takde kne mengena pown* agak matching plak ngn baju kurung aku tu.

Enough! before its getting worse, it'd better if I stop here.
owh! before that here I tag 3 peoples...

Cik Adlina [http://adlinaabdrahim.blogspot.com/]
Miss Najeeha [http://hijaupucukpisang.blogspot.com/]
Mrs. Farhan [http://sayasibudakopto.blogspot.com/]

3 comments:

Mrs. Farhan said...

Maceh tag. Hehehhe. Akan join secepat mungkin. =D

Miss Eunice said...

all the best! ^^

lilypelangi said...

semoga berjaya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...