Saturday, June 4, 2011

~Is It WrOng To Make A Mistake????

sejujurnya...
Aku, seorang yang selalu buat salah..
Yes! sebab ak tak pandai bodoh.maybe. And seriously, ak mengaku. Aku sangat 'stop it' dalam macam-macam hal.


tapi.....aku nak sangat belajar. belajar benda yang baru. and disebabkan ke'stop it'an aku tu, aku buat kesalahan semasa belajar dan melakukan sesuatu yang baru tu..


please...aku memang stop it. please ajar aku, tapi jangan tinggalkan segalanya pada aku umpama aku tahu semua tu dan aku harus melakukannya. please.... aku memang stop it. kenapa kau marah aku? aku langsung tak marah kau sebab kau marah aku sebab aku memeng tak layak marah kau. tapi aku sedih, kenapa kau marah aku? mungkin aku je yang menganggap kau marah sedangkan kau hanya menegur. tapi, nada kau kesal bercampur marah. ye, aku tahu kau mesti kesal sebab aku tak belajar benda tu dari dulu lagi kan? aku tau kau kesal sebab punya orang macam aku dalam rumah ni. aku tau kau kesal sebab aku tak seperti yang kau harapkan yang sama dengan orang lain, atau mungkin sama dengan kau.


masih jelas dlm ingatan aku **memangla sebab baru je tadi**
wajah kau.
nada suara kau.
kata-kata kau.


aku minta maaf sebab aku terlalu stop it. 
maaf sangat2.


p/s : kau mungkin tak tahu aku menangis dalam bilik air masa mandi disebabkan
kebodohan aku. Sekali lagi maaf sebab membazir air yang harus kau bayar.
Adakah salah aku mengatakan diri aku bodoh??
Mungkin.

2 comments:

muhammad farhan said...

Sahabatku. jgn lah mcm tu. hidup hanya sekali. hargainya iye :).peace !

~ Diari Dunia Maia_Myra ~ said...

haha thanks le...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...