Wednesday, June 22, 2011

Hari Meng'update' Blog

Assalamualaikum..


Haaih! =.=" nak update blog memang payah.
Sampai berejam2 aku dok ngadap lappy semata2 nak update blog. (bukan entry actually)
Kekadang tu sampai nek kabur mata aku penat sangat agaknye fokus terlampau an..and smpai rase nak give up pun ade, rase menyampah lagilah!
Tapi aku ney plak jenis yang selagi aku tak dapat, selagi tula aku dok ngadap fokus sampai nak terkeluar otak dan bijik mata aku. **rolling eyes**
Aku an gedik2 suke tuka2. So, mcm2 tutorial la yang aku bukak, and follow.
Antara blog yang memang best dengan tutorialnya ialah :



< nak tau boleh klik pada banner kat atas >
~aku citer sket blog ney~

~ pink in colour ~
~ menarik ~
~ banyak tutorial yang sangat berguna untuk cntikkan blog ~
~ sistematik ~
~ boleh aku conclude kan sebagai blog kawaii ~
~ sebaya dengan aku la seyh! ~

thanks la sesangat sebab tutorial nya sangat2 membantu.
so, lepas ney nak try update blog lagi sampai aku puas aty.
Yang penting blog aku mesti kemas, tak serabut dengan widget bagai and most important is sedap mata memandang.
Lagipun kan
BLOG AKU TERAPI UNTUK AKU


p/s: aku jeles dengan blog yang comel and cantik.
Teringin jugak.. **senyum kambing**

by miss maiamyra

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...