Friday, May 20, 2011

~ThAts It~

ASSLAMUALAIKUM
semua org tga sibuk pasal result semester Matrikulasi..
aku sibuk jgak but honestly ak mls nak kecoh pasal result..
and honestly ak memang tak puas aty... (Astaghfirullah)
tapi tak puas aty mcm mane pown ak mmg dah tak boleyh tuka result ak tu.. and ak kene belaja terima hakikat!!!
please aimi terime jela yang ko tu actuallybelum diizinkan untuk dpt ape yg ko nak..ok.
and terima lah hakikat yang tak semuaa benda yang kite nak kite akn dpt..
stop crying you stupid!


oke 'black maia' you do not call me stupid. 
ape2 pown.. ak still bersyukur walaupown ak tau dlm diri ak lebih banyak perasaan kecewa drpd bersyukur.. and ak tau ak tak layak untuk berasa kecewa. tapi Syaitan ney ade jew care nak wat ak mengalirkan air mata setiap kali ak igt result ak.. 
Tapi ak tak salahkan semua tu.. and ak still fikir positif. mungkin dgn cara ak nangis bley wat ak sedar yang mungkin disebabkan kesalahan yang ak tak terfikir pown selama ney.. mungkin kerana dosa lama ak.. siapa tau an?

dpt result yang mcm ney buat ak sedar jugak yang tak semestinye kite selalu dapat A untuk subjek tu kite takkan tersungkur suatu masa nanti.. mcm sekarang yang ak rase.
dulu ak yakin ak mampu dptkan A sbb ak belum pernah dpt B untuk subjek tu. Tapi Allah MAHA BERKUASA akhirnya. Dia beri aku B jugak untuk subjek tu.
Subhanallah.... rupanya dulu ak terlupa yang Dia yang menentukan segalanya...
disebabkan tersungkur jugak ak selalu fikir apa yang ak dah buat smpai ak tak berjaya dptkan yang ak target.. mungkin dosa ak adalh satu faktornya...sebab ak percaya tak ada manusia dlm dunia ney yang dicipta BODOH. semuanya pandai mengikut bidang masing2.


HANYA ALLAH YANG MAHA MENGETAHUI..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...