Wednesday, April 20, 2011

~CerIteRa~

saat mata tak mampu lagi bertentang mata,
saat senyuman tidak lagi mampu membuat orang lain tersenyum,
dan saat waktu semakin membawa kita pergi..
pergi meninggalkan hari yang kita lalui,
hari yang pastinya akan menjadi kenangan...


       "okay, class... hye I'm Mr. Liew..I'll be teaching you English. So, let us introduce ourself to our friends!" ya. saat itu.. pagi itu.. masih jelas wajah2 mereka. saat itulah, kami disatukan. menjadi keluarga yang bagiku takkan sebahagia keluarga ini.. "my name is........" satu persatu nama disebut..


       hari berlalu,, mulanya,, terasa asing. lama.....saat itu muncul. kami...sentiasa bersama. bersama menikmati gembira, bersama meratapi duka. namun ku percaya, hnya bahagia yang memnuhi hidup kami sebagai keluarga HAYAT 32.


(sudah! tak perlu berjiwang)


tapi seriously, aku memang suka and hepi dapat habis matrik. tapi, aku jugak sedih sebab tak jumpa korang lagi (tapi harap2 dpt la yew)


_RuAnGan UcApaN_

kepada WARM UP GANG,
i really gonna miss you all sooooooo much... kite selalu bersama kemana2. huhuhuhu...kenangan dengan korang takkan dilupekan.. ingat tak mase kite wat projek bi smpai pkol 3pagi? pastu bangon pkol,, hurmm... walaupun penat.. p kite tak mngalah kan??

kepada HAYAT 32,,
i really gonna miss you all too...more and more.. best mase kite ambik gmba kat dlm dkk. mase kite men basket ball, men burop selipar... becoz of klas kite yg start men... klas len pown ikot men jgak.. aih! nak wat cmner.. kite ney kan trend setter.. keh3.. ingat lagi masa kite wat drama.. memang beriyew la kan kite wat prop. hahahah igt mase kida wat vdeo mcm owg gile tuuu... ambik gmba gile2. macam2 lagi la.. and paling igt sekali mase pertandingan drama tu,, ade masalah teknikal.. mase tu kite sume mmg marah + kecewa habes arrr... but we are profesional right??? hahaha so, juz let it go.. pastu best jgak mase kite wat BBQ.. hehehehe.. memang best! hahaha kite dpt tunjukkan yang walaupun budak lelaki kelas kite takde mase tu.. tapi kite berjaya siapkan semua tu and berjalan dengan sgt lancar... banyak sangat kenangan kita.. tapi kenang terakhir kita takkan selamanya aku lupakan.. kenangan kite men burop selipar untuk terakhir kalinya and kite mandikan tima dengan air campuran berperisa segar dari ladang. 
BEFDAY SU (bahan2nye adelah)                              BEFDAY TIMA (bahan2nye adelah)
~nila                                                                             ~ biskut
~susu                                                                            ~ nescafe
~nescafe                                                                      ~ coffee
~milo                                                                            ~ diperam selama satu malam
~quacker oat
ha! tetibe teringat masa buke puase sem lepas.. kite maen kek. calit2 kat muke.. hahahaha... klaka mase tu...kek dah habis kite men baling aiskrim plak.. keh6. korang memang sporting...

kepada ROOMATE
piqa,, thanks la sudi layan kepala aku yang sedikit mereng ney... kenangan kite usya dak men basket and drama mengalahakn hindustan takkan aku lupekan.. nanti lau twon JB rodger2 la aku yew....igt agy mase kite wat style rambot pelik2 mase sem 1. pastu stay up smpai pagi stdy kat tepi tangge mase sem 1 jgak.. hehehehe. and sem 2 plak, ak rse kite mcm ade gap sket. p takpe..ak paham and tak salahkan ko.. heheheh p best mase study week.. kite solek cam dak gothic. hahahaha. memang best la...kalau bosan kite usya blok B. hahahaha... lau nak story pasal bilik tu, kite gune koordinat. ngahahahaha.. memang kelaka..pastu igt lagi mase blackout. hahahaha kalau tak silap mase tu nak UPS2 hehehehe... jgn lupe mse kite ade perjumpaan blok yang paling lame mase sebelum cuti raye. tu sume gara2 ade budak men mercun dlm blok. cis! hahahaha. keyh gudluck la yew dlm idop ko.. semoge jumpe lagi....

kepada lecturer,
thanks sebab tahan dengan perangai kami2 ney haaa.. hehehehe thanks sudi ajar kami walaupun mungkin kami ney ade wat ckgu sakit aty yew.. heheheh.
thanks a lot...
SEM 1 LECTURER                                    SEM 2 LECTURER
EN IRWAN SHAH                                      PN AMILY ZIANA
PN HALIZA                                                 PN JAMILAH 
PN AZLINA                                                 PN AZLINA
CIK ZAHRIAH                                            PN AZLINA RUHANI
MDM NUR HIDAH                                   CIK SHAFINI
PN HARNITA                                             PN HARNITA                              
MR LIEW                                                   EN ROSDI
USTZH NORHAYATI                                MR LIEW
CIK AISYAH                                               PN KHATIJAH
PN NOR MADIANA                                  CIK SHAMIMI
PN MASNITA                                             CIK HASNI
MISS AFFAF                                               PN MURNI
MDM USHA                                               PN SAFIZAN
                                                                      MDM PUTERI

kalau ade yang tak sebot tu maap la yew... hehehehe
sayang kalian semua!!!!

okeyhla.... makin taip makin sayu jew aty ney...
smpai sini jela dulu....
                                                           ASSALAMUALAIKUM..
salam sayang,
Maia_Myra
                                                                      

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...