Thursday, April 21, 2011

Ya, memang itu aku

yew.
aku memang suke tuka2 nme profile fb ak.
aku memang suke tuka2 nme blog ak.
aku memang suke tuka2 profile pic fb ak.


yew.
aku tau ramai yang komplain.
ramai yang kate gedik jew tuka2.
ramai yg kate konon bajet hot.
ramai yg mungkin kate ak nakkan perhatian.
so?? ade daku kisah?? oh! tidak sesekali bebeh! hahahaha


sorrylaaa start entry cam gud gud jew. hahah bukan nak kuang aja. saje jew,


okey..bukan nk kata ape. cume ak tak suke ngn owg yg suke komplain2 sgt ney ha. aih. 
kite bako aje. ok. tak faham dengan owg yg suke komplain sini sane. (aku ney pown tga dikire komplain jgak. sebab ak komplain owg yang suke kopmlain) hahahahai!
okeyh! 


ak nak ckp jew. lau yew pown nak komplain. jgn la komplain pasal diri seseorang tu. cop! jgn salah paham! maksod aku bukan tak boleyh komplain langsung! hehehehe musnah dunia lau takde satu pown komplain. okeyh. nak komplain boleyh la syg oii..kalau perangai atau sikap atau ape yg berlaku tu akan memudaratkan owg laen. contoh, jalan tak berturap. memang la kne komplain. perangai sesowg tu mcm makhluk laknatullah..hik3. memang la wajib komplain, tegur and nasihat. ini kalau setakat komplain ajew, takde tindakan. aih. SUSAH! huhuhuhu. bahaye mcm tu. hui3.


okeyh,, tapi!! contoh. ko seorang yang sgt sistematik, ko lain drpd yg lain sbb ko ney jenis yg happy go lucky and tak kisah. you are special in your own way. tapi!!!!! ade owg komplain sebab. rase tak puas aty yg ade dlm atynye. ntah ape yg dia tak puas aty tah. hahahaha. ha.. so apekah perasaan anda?? sudah tentu anda sgt sedih and memencilkan diri. hahahah.


so saranan! biaq pi laaaa!


okeyh! enough pasal tu.


neway. dah satu ary kat rumah. oke i kurangkan ego. YES! I ADMIT, I MISS ALL THE MESS I HAD IN KMJ..MISS ALL THE BUSY THINGS!


but.. im already at home. hahahaha.. neway.. i'm still wondering, wht should i do next hah? takkan la nk melepak kat umah je.. i've been thinking and planing for a long time! hahaha not that long laa.. just a few month before abes mtrik.. hehehe.. tapi.. bile dah lepak ney.. aih nafsu nak lepak sgt tinggi. nafsu mls pown bertandang, hehehehe. aih, kite bako aje!


tapi rase nye.. buat mase ney.. aku rase memang keje aku dok tengok tv la yew.. hahahaha.. boleh la tu.. lek dulu bawu satu hari kat umah...


ASSALAMUALAIKUM
by : maia_myra

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...