Sunday, February 20, 2011

uNdeRgOeS LuCuBraTiOn

Assalamualaikum 

terbaek arrhhh! dah lame gile2 ak tak post kat beeloogg.. mak aih.. ney kes berat ney..
mane taknye... sejak beberapa minggu aku telah UNDERGOES LUCUBRATION.. memang rase nk pecah otak aku... almost 3 hari ak tido lmbat berturut2 kau tau taakk!!!

watpe lagi akn.. project BI aku tulaaaa.. plg lmbt aku tido pkol 5.30 pg. ha amek kaoooouuu!
nseb bek ak tak ngntowk pgnyew tu.. ak pown tak paham kenape.. keh3. cume mengalami tekanan otak kerana da hampir menggelegak asyik dok pk jew...

kalau pengorbanan aku tu tak membuahkan hasil... pewh.. memang kompem ak menangis tak berlagu.. nangis golek2... nangis teresak-esak... nangis smpai dah tak ada lagi air mata.. and nangis sampai ak dah tak boleh nangis lagi..

selama aku menjalani kehidupan yang sangat meletihkan tu... macam benda yang aku lalui.. ada satu masa tu aku smpai takde langsung mood. berdiam diri itu adalah langkah terbaik untuk aku masa tu... berdiam smpai aku rse ak dah macam sakit jiwa.

then, ak marah2.. ak tak puas hati dengan lecturer bi aku tu.. ak memang marah gile aarr.. smpai dah nak tahap benci kao tau tak..  p nseb baik ak ney waras lagi and ibu cakap tak baik benci kat ckgu nanti tak berkat belajar.. ak pown lega la sket.. p ak memang down gile tahap badak tercekik..

sampai satu masa iaitu, 12 RABIULAWAL yeah.. mase Maulidur Rasul.. Allah sedarkan aku melalui lagu Dia Kekasih Allah.. ak rse nak menangis mase tu.. Allah jew yang tahu.. waaaa cepat betul Allah bagi petunjuk... mase tu aku terfikir..

dulu mase Rasulullah nak sebarkan Islam, baginda selalu dimaki2 diberi tekanan da sbg. tapi baginda tak pernah marah diorang balik... macam tu laaa ak tersedar,, ak pown terfikir lagi, kalau ak sayang Rasulullah, ak mesti contohi dye.. kalau ak still marah2 lagi, ak dah tak ikot conth Rasulullah.. 

alahai... 
ak pown tak jadi nak marah2.. esoknye, ak ade presentation.. and sekali lagi lecturer ak marah tak pasal2 tak paham aku.. tapi mse tu ak senyum jew.,. ak rse macm tembok.. ape yg dye ckp yang menyakitkan hati aku.. macam mantol blek.. hahahaha aku menang!!!

yeah.. sekarang ney tengah sebok nak completekan keje Math aku tu.. and siapkan DIEOL (chemistry punye program)

^_^v            ^_<          ^_^*          >_<              =.=      =_='         x_x            -_-''              +_#''         

$_$       =D         T_T         O_o           (,")          (",)       ^,^*            @_P             8-)     <3       =P   


THE END 
(SAJE JE LETAK CHARACTERS)        

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...