Tuesday, January 4, 2011

tibe2 jadi excited

waaaaa.... lamenye ak tak post kat blog ney!!!!!
komfem tikus da beranak pinak...(hyperbola)
well,, nak story ape ek.. hahahahahaha.. takde laa.. nga kekeringan idea.. mane taknye... lau dah otak asyik dok pk pasal keje + cari free time yg da komfem takkn free agy wt mse ney....
waaaa... elak ak twos larikan diri pegi hosp gila...
tak dpt jadi doktor kat situ, dapat jadi penghuni pown bley laaaa... 
ngehehehehe..

PEJAM celik PEJAM celik 
(jgn tak celik2 lagi) negegege..
aleh2 dah 2011.. means ade lagi 3 bulan ak kat matrik... 
and yang plg ak tak bpe bekenan... aleh2 jew da kne ambik UPS.. wahahahahahaha.. "SERONOKNYEW"
kenape tak terus PSPM jewk.. ngeeee~
hehehehe
orait.... haritu... mmg teruk pale otak ku dikerjakan..
  MANE TAK NYE...
(BCE NEY BETOL2)
* assignment math ar punye pasal.. seb bek feveret..
lau tak mmg da lme terperap jd ikn pekasam..
~ set kuning (2 soklan) + set biru (14 soklan) +tutorial (2soklan)
kredit tok cikgu ROsdi bin Rawi
my math tutorial lecturer.. jgn memain... dy K.U (ketua unit math) tau!!!! 
tapi dye kalau ajar.. pewh!!!!!!!!!! komfem gempak.. sebab dye SANGAT BEST!!!!! THATS WHY....... 
I LOVE MATHEMATICS!!!!
hehehehe..... betol... tak tipu....

pastu... ade lagi sowg cikgu tutor yg mmg ak cintaaaaa!!!!
  cikgu JaMiLaH!!!  walaupun tengah sarat mengandung,, tapi dye kalau ajar sangat bersemangat.. jadi kami satu kelas.. tak smpai aty nak wat dye patah haty.. so kami pown bersemangat tengok dye bersemangat...
SAYANG CIKGU LARH!!!! 
sudah laaaa.. ak rase mcm malam ney terlebih excited plak.. hahahai...

ha..
RASENYE MASIH TAK TERLAMBAT UNTUK AK WISH
SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU PADA SEMUA KENGKAWAN AK...
SEMOGA TAHUN 2011 LEBIH BAIK DARIPADA 2010..
INSYAALAH.....
  SO RASENYE.. bek ak stop smpai sini je dulu sebelum ak bukak lagi citer yang merapik meraban and memeningka kepala... so,, AIMI @ MAIA !!!!! stop it oke... hhehehehe
orait bebeh.. thats all..
bubye.. 
ASSALAMUALAIKUM...
   

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...