Friday, January 14, 2011

FINALLY~

UPS DONE!!!

huhuhuhu... akhirnye...
ak dapat merasakan yang UPS ak kali ney bakal macam disaster..
tak tau laa..

yg paling aku sedih gile... 
perkara yang ak takut akn berlaku akhirnye berlaku jugak..

you what is that??
aku pasti benda tu pown menjadi perkara yang owg lain takut jugak..
this is what everyone scared of.
(aimi thats enough! bagitau jela)
APABILA APA YANG KORANG HAFAL AND STUDY TETIBA BLANK TIME EXAM!

NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO!!!!!!!!!!!!!!!
kenapa jadi dekat aku????
WUUUUAAAAAAAA!!!!!
aku rase mungkin sebab aku panik sangat tgok soklan..
seriously ak sedih gile + takot sangat lau cg marah..

hanye Allah je tau ape perasaan aku..
sekarang ney aku rse sangat2 miserable.
aku skrang ney tga buat2 tenang..padahal dalam hati aku dah macam ape tah..

dahla sejak akhir2 ney mcm2 masalh datang kat aku..
but its okey..a k da byase kowt.. Alhamdulillah selama ney aku bley tahan...
so.... hope aku bley bertahan jugak sekarang ney..
GO AIMI GO!!!
HUHUHUHU... so,, sekarang ney aku tenga cuti mid sem!
ape lagi... seronok la aku melepak2.. hai... 
dok kat umah memang nikmat walaupun takde wat pape.. coz pas ney tak pat dok lepak agy kat umah..
ceh.. ayat langsung takley bla.

neway.. miss kengkawan yg da lme tak jumpe...
bile laaaa nak jumpe dowg and story2. aku nga ade byk masalah ney..
hurmmmm... takpela... hehehehehe.. okela.. sebelum aku start merapu yang bukan2 bek ak stop dulu..
orait..

THE END OF THE STORY

ASSALAMUALAIKUM 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...