Monday, November 22, 2010

seronok bersama AR crew


setelah sekian lame ak tak bertemu dengan membe AR crew… akhirnya kami dapat kembali bersuke ria bersama pada 20 hb November 2010.. hehehehe AR crew is the best.. walaupun ade antre ahli crew yg tak hadir atas sebab2 tertentu.. ngeeee~
bersame2 menaiki kereta kepunyaan Epul n Luffy.. hehehe 10 lbey kami bertolak.. dan smpai lebih kurang nak kat tgahhari.. heheheheh.. senarai ahli crew yang terlibat:
  • aimi
  • mira
  • intan
  • aishamira
  • fyza
  • af
  • epul
  • luffy
  • shamim
  • izat helmi
  • daffi
dan tmbah lagi sowg ahli.. membe Daffi (malangnye tidak mengenalkan diri kepada kami) salahkan Daffi sebb tak kenalkan kawan dye… hehehehehe.. kami pown beli la tiket citer hantu.. LET ME IN.. “best” [eyy seumur hidup ak, ak tak pernah tgok wayang yg sgt lame gile nak habis.. mb sebab boring sangat] orait sambung citer..
hbes je tgok wayang masing2 wat hal sendiri.. hahahai.. bershopping tak igt dunie.. ye kowt.. kui3. ak pown shopping la sket2.. sket je.. nak beli something p cam tak berkenan.. alahai.. takpe laaaa… next time aje..
and plus! bile dah bersame ape lg photo shoot la an? hehehehe tempat plg ideal hahahaha byase la remaje skg mestilah kat dlm toilet.. ngah3.
setelah penat berjalan dan mencuci mata melihat macam2 barang yang dijual kat situ.. kami pown pulang dengan hati yang gembira….hehehehe ayat untuk citer dongeng **live happily ever after**
 Aimi saje.009
hehehehehe…
Aimi saje.010
ceyh.. control!
Aimi saje.022
baju yang ak beli untuk ak ngn adik ak…
Aimi saje.011





mase ak nga praktikal jd papparazzi..












No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...