Monday, November 8, 2010

permulaan semester dua

Assalamualaikum... (nak mule kene bagi salam)
ak igtkan semester dua ney akan bermula dengan something yang tak best...hahaha.. neway congrats to pihak HEP KMJ yang da sediakan program utnk kitorang for the beginning of sem 2..
well, lau nak tau.. hari ney budak2 hayat ade program gotong-royong (menanam pokok) hehehe..
bile difikir balik,, bagus jugak dia buat program macam ney tok kite.. coz takde la boring sangat dok dlm bilik takde wat pape..hanye orang yang berfikiran kedana je yang fikir 'tidur lebih baik daripada buat gotong-royong ney' 'malas arh buat penat jew'... huhuhuhu kadang ak rse nak penyepak jew manusia yang ckp macam tu..
NEGATIVE SGT! ape nak jadi???

orait. tapi yang tak bestnye pown ade jgak...hahaha.. pokok yang nak ditanam tu takde la banyak mane lau nak di comparekan dengan jumlah pelajar hayat.. hahah part yang ak rse cam klaka sket is kat tempat yang group ak kne tanam pokok tu ade ade 8group (termasok group ak) tapi pokok yang kitorang kne tanam tu ade berape je..takkan satu pokok sepuloh org yang handle.. hahahaha.. hey, klaka betol.. dak praktikum yang takde wat pape tu cbe la cari something tok dibuat,, and kononnye menonjolkan diri la tuu.. hahaha
sebabnye......

tadi,, kitorang berkumpul....pastu ade cikgu tu paggil dak praktikum lain tolong tanamkan pokok kat tempat lain.. malangnye,, kump praktikum ak yang dok tercongok depan cikgu tu macam invisible.. padahal ckgu tu da tgok kat tmpat kitorang 3kali.. tapi macam tak nmpak kitorang.. last2 kitorang yang pergi kat ckgu tu.. beriye nk tolong.. siap tnye lg pasni nak wat ape...hahahaha so dptla peluang kitorang menanam pokok bunge kertas kat tepi jalan.. hehehehe.. kire berbaloi la sket kitorang twon n penat2 wat senam robik.. kih6
tapi sebenarnye selebihnye,, kitorang penat melihat jew... kate org zaman dulu2 kan... berat mate memandang.. see! tengok org menanam pokok pown da penat tau..so hargailah usaha kami yang melihat ney... kire famous jugak la org yang dilihat tu...(ye la tu..huh)
hehehehehe *gelak penuh muslihat*

 signboard blok A.. hehehehe ambik kesempatan jap

 orait! sape nak gunting rambut mai dtg...

 berusaha menanam pokok bunga kertas

alahai.. ade mandor tak bertauliah plak kat sini...
kui..kui..kui

b.t.w aryney.. ak ley wat conclusion sebagai permulaan semester yang menyeronokkan bersame kengkawan..

orait.. esok giliran budak akaun ngn fizik plak bergotong-royong.. hehehehe.. 

p/s: kepade kengkawan.. jangan la merungut sebab gotong-royong ney... ney la antre kenangan and sumbangan korang tok KMJ yang ak pasti akan jadi kenangan manis tok korang.. ley jgak share2 kat cucu cicit nanti.. ngeh3.
bagos peee aktiviti ney ley mengeratkan hubungan antre lecturer ngn pelajar.. bwu la kite ley hidop harmoni...
(cewah... cam ye je ak ney)
orait bebeh! penat membebel (dalam bahase saintifik atau bahase formalnye is menaip) thats all la for this freezing night
Assalamualaikum..( habis pown same yew)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...