Tuesday, November 2, 2010

marvellous~

hari ney best~
aku dapat masak nasi ayam....
coz ibu dapat order tok wat nasi ayam 40 bungkus...tok budak2 sek rendah... boleh la tu....
tapi experience paling best yang aku dapat is masak nasi ayam dalam kuantiti yang banyak.. what a pleasure....
hahahaha.. pasni ley la aku try masak nasi ayam without pantauan dari ibu.. hehehehe...
and dapat la aku masak nasi ayam sebiji macam ibu masak... hehehe coz bagi aku dalam banyak2 nasi ayam yang aku pernah rase.. nasi ibu aku lagi sedap daripada yang kat kedai or hotel yang mewah2 tu..
betol.... aku tak mengampu or just nak sedapkan cerite....
tak percaya try ar.. mesti terangkat punyer~
nasi ayam ibu aku memang first class punyew....takde sape ley lawan.... 
ngahahahahahahahaahha [gelak yang teramat kejam]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...